söndag 30 november 2008

jättebrallan allan



I samma anda som slipovern har nu lilla N fått ett par [velourbyxor] men i jätte format! Jag använde mönstret jag ritat till jeansen men på något sätt så lyckades velourbyxorna bli en hel del större, eller framstår kanske bara som större på grund av materialet... I alla fall så ser lilla N ut som en gangster hiphopare blandat med ali baba, mycket fint! Sätter man även på honom den matchande slipovern så ser han också ut som en velour-pappa från 70-talet!


Mitt syrum har flyttat, eller närmare bestämt, jag har inget syrum längre... Lilla N och symaskinen har nämligen bytt plats, dvs att symaskinen har flyttat in i vårt sovrum, som under en tid varit belägrat av lilla N medan vi har sovit på vardagsrumsgolvet. Men nu har vi tagit tillbaka vår stooora säng och lilla N har således fått flytta in i garderoben (där symaskinen bodde fram tills i kväll) .... det är inte så illa som det låter, garderoben är stooooor! Får väl se hur hans första natt blir...



[..........................]

1 kommentar:

Marielle sa...

Tur för er som har en garderob som N kan sova i. Våra är alldeles för små för en säng ;( Men just nu har hon sovit bra i några nätter men hon skriker ju i sömnen så man vaknar ändå! Hade man haft ett eget rum till henne så hade man säkert klagat på att man var tvungen att springa in dit hela natten och lugna ner henne ;)

Jättefina kläder du syr! Men det vet du säkert redan ;)